Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Fornyer endnu flere BR-butikker med lege-koncept

Tuesday den 9 June 2020 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Efter flere måneders ombygning bliver endnu en BR-butik omdannet til et slags legeland. Det handler om oplevelser, lyder forklaringen.

Salling Group er begyndt at rulle et nyt legeunivers ud i endnu flere BR-butikker.

Det seneste eksempel er butikken i Tilst, som har været under ombygning i flere måneder, fordi det nye koncept ligger forholdsvist langt fra udgangspunktet. Fokus er ikke længere kun på hylderne.

- I BR skal vi stadig have det allerbedste legetøj og sjoveste sortiment, siger Charlotte From i en pressemeddelelse. Hun er kædechef i BR.

- Men vi vil også gerne give små som store en unik oplevelse, når de besøger vores butikker. For det skal være sjovt at besøge en legetøjsbutik. Ganske enkelt. Og intet er bedre end at se de glade børn, der besøger BR, fortsætter hun.

I det nye legeunivers møder kunderne blandt andet et piratskib, som udgør butikkens centrum, et prinsesseslot, en Lego City-politistation og et Gurli Gris-hus.

Den første butik med lege-konceptet åbnede i BR Rødovre tilbage i november, og BR Tilst er dermed den anden BR-butik af sin slags i landet. Senere på sommeren bliver yderligere to BR-butikker i Odense og Kolding en del af konceptet.

LÆS OGSÅ: Legetøjskæde fortsætter ekspansion: Vi rammer et hul i markedetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD