Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Direktør melder om et boomende legetøjssalg

Ole Sauar, adm. direktør og hovedaktionær i Jollyroom
Tuesday den 8 January 2019 kl. 11:24 af: Kristian Holgersen

Kendt netbutik havde travlt med at sende legetøj ud til kunderne i julen, hvor Top-Toy forgæves kæmpede for overlevelse.

Mens kunderne svigtede konkursramte Top-Toy og gjorde julesalget til lidt af en fuser, har der været anderledes travlt andre steder.

Hos netbutikken Jollyroom, som forhandler baby- og børneudstyr, gik salget af legetøj frem med 60 procent i julen. På de travleste dage blev der sendt 40.000 pakker afsted om dagen.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse. hvor den administrerende direktør spår en svær fremtid for de fysiske legetøjsbutikker.

- Børne og babybranchen er relativt lille, så når store dele af forbruget på kort tid går over til e-handel, kræver det en tilsvarende reduktion af fysiske butikker, vurderer Ole Sauer.

- I fremtiden vil der stadig findes fysiske legetøjsbutikker, men ikke i samme udstrækning som i dag. Formodentlig vil cirka 150 fysiske legetøjsbutikker lukke ned i 2019, hvilket svarer til 2-3 butikker om ugen, fortsætter han.

Ifølge Jollyroom er det sandsynligt, at e-handlen kommer til at stå for 50 procent af legetøjssalget i Norden i løbet af de næste 3-5 år.

I 2017 havde Jollyroom en omsætning på 750 millioner kroner, men i 2019 forventer man at nå 2 milliarder.

LÆS OGSÅ: Konkurrent på legetøjsmarkedet - derfor fejlede Fætter BRFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD