Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Meny investerer tungt i uddannelse af 200 medarbejdere

Foto: MenyThursday den 13 August 2020 kl. 09:37 af: Kristian Holgersen

For at styrke den personlige rådgivning i landets Meny-butikker bliver 200 medarbejdere sendt på skolebænken. De skal lære at lave mad.

Supermarkedskæden Meny trækker en millioninvestering op af lommen og giver 200 medarbejdere en uddannelse i mere klimavenlig madlavning til september.

Populært sagt skal medarbejderne lære at lave salat med bøf og ikke bøf med salat. Det skal være med til at styrke niveauet af rådgivning til kunderne ude i butikkerne, skriver Dagrofa i en pressemeddelelse.

- Der er allerede en lang række gode initiativer i gang for at mindske CO2-aftrykket i dagligvarehandlen, men det er vigtigt, at vi hjælper vores kunder med god rådgivning, siger Kenneth Holmen Pedersen. Han er kædedirektør i Meny.

Projektet har fået støtte fra KFI Erhvervsdrivende Fond og er en del af

Efterspørgsel blandt forbrugerne

Tal fra organisationen Madkulturen kunne tyde på, at en god del af forbrugerne vil tage godt imod klimavenlige alternativer til aftensmaden. I hvert fald har 55 procent af deltagerne i en undersøgelse svaret, at de mangler tips til at justere deres yndlingsretter i en mere grøn retning.

- Resultaterne taler et tydeligt sprog. Med den rette vejledning kan vi gøre meget for at hjælpe hverdagsmaden i en mere klimavenlig retning, siger Judith Kyst i pressemeddelelsen fra Dagrofa. Hun er direktør i Madkulturen.

- Og vejledningen skal være let at omsætte til handling med det samme. Derfor er jeg enormt begejstret for, at Menys ”madarbejdere” snart er i stand til at rådgive helt ude i indkøbs-frontlinjen – der hvor beslutningen om aftensmaden ofte tages, fortsætter hun.

Madkulturen har hjulpet Ment med at indarbejde 22 klimatips fra Miljø- og Fødevareministeriet og Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet i uddannelsen.

LÆS OGSÅ: Dagrofa nærmer sig sorte tal: Men en ny krise står på lur

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD