Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Dagrofa indfører app-løst koncept for vareudbringning

Foto: MenyMonday den 30 March 2020 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Flere butikker i Dagrofa prøvekører en service, hvor kunder kan få bragt deres varer til døren. Det sker uden digitale hjælpemidler.

Kunder i Meny, Spar og Min Købmand kan fremover få dagligvarer leveret hjem til hoveddøren. Det skriver Dagrofa i en pressemeddelelse.

Konceptet hedder “Vi handler for dig” og bliver lige nu testkørt i 34 østjyske butikker. Men inden længe skulle resten af landet gerne følge trop.

Til forskel for mange andre koncepter for udbringning har Dagrofa ikke udviklet en app eller digital platform til formålet. I stedet skal man ringe ind til et kundecenter for at bestille sine varer, som derefter bliver leveret fra det lokale supermarked.

- Vi ser et akut behov for at hjælpe vores kunder endnu mere siden coronavirussens udbrud, og vi ønsker at gøre noget hurtigt, siger Richo Boss. Han kædedirektør for Spar, Min Købmand og Let-Køb.

- Vi har derfor ualmindeligt hurtigt oprettet ‘Vi handler for dig’ som en ekstra service i en tid, hvor der er pres på os alle, og hvor mange ønsker at få varer leveret til hjemmeadressen, siger han.

Mange af butikkerne i Meny, Spar og Min Købmand tilbyder allerede vareudbringning lokalt, men efterspørgslen på levering af dagligvarer er steget meget hurtigt i løbet af de sidste to uger og har skabt et akut behov for flere leveringsmuligheder af dagligvarer, lyder det fra Dagrofa.

LÆS OGSÅ: Giver Dagrofa-kæde et visuelt løftFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD