Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Meny-købmand giver ungarbejdere frie tøjler på Instagram

Poul Cullura (i midten) sammen med nogle af hans ungarbejdere.
Thursday den 5 March 2020 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

De unge medarbejdere skal føle, at de er vigtige for butikken, mener en Meny-købmand. Så han har givet dem ansvaret for Instagram.

Meny-købmanden Poul Culluras har fundet på en idé, der skal give butikkens unge medarbejdere mere indhold på jobbet og styrke deres motivation.

Da han alligevel ville skrue op for indsatsen på de sociale medier, endte han med at give ansvaret for butikkens profil på Instagram til de unge poder under 25 år. Det har han ikke fortrudt.

- Det er ingen hemmelighed, at generation Y og Z kommer til at kræve en stor omstilling på arbejdspladserne, både i den måde vi rekrutterer på, vedligeholder og udvikler disse på, siger Poul Cullura i en pressemeddelelse fra Dagrofa.

- Og der er ingen tvivl om, at en arbejdsplads kan miste den kommende generation på gulvet - hvis man som arbejdsgiver ikke tilpasser sig de ønsker og krav, de to generationer stiller, fortsætter han.

Tager ansvaret på sig

De unge skal mærke, at de er vigtige for butikken, og at de har mulighed for udvikle sig gennem deres arbejde, lyder overvejelserne fra Poul Cullura.

At have frie tøjler til at styre butikkens profil på Instagram ser da også ud til at falde i god jord blandt ungarbejderne.

- At kunne vise på Instagram hvordan min verden er, når jeg er på arbejde med mine venner er fedt, og så at chefen viser tillid er super vigtigt, siger servicemedarbejderen Magnus Dobel, som bliver bakket op af sine to kolleger - Jannick og Flora.

- Det er et stort ansvar, men noget vi vil løfte sammen som en gruppe - også når vi har fri.

Målet er at nå 5.000 følgere, når året er omme. Man kan følge dem på Instagram kontoen 'MENY Skibby.'

LÆS OGSÅ: Butikker lukker på stribe: Bliver presset af sociale medierFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD