Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Mareridt går viralt: Sådan byder Coop de unge velkommen

Foto: Screenshot fra Foreningen Coops nye film.
Monday den 24 September 2018 kl. 09:23 af: Kristian Holgersen

Første arbejdsdag kan give slemme mareridt, viser ny video fra Coop. Den bliver sendt til alle teenagere, som får et job i koncernen.

Rigtig mange unge - faktisk 10 procent - får deres debut på arbejdsmarkedet i en af Coops mange butikker, viser tal fra koncernen selv.

Poderne bliver budt velkommen med noget af en mareridts-film, der lige nu er populær på de sociale medier. I skrivende stund har den 28.000 visninger på Foreningen Coops facebookside, mens flere hundrede har trykket “del”.

Filmen er lavet som traileren til en gyser, hvor vi følger den usikre og bebumsede Malthe på sin første dag i Coop-trøjen. Stregkoderne virker ikke, kunderne er sure og pludselig dukker mor op for at tage billeder af sin lille skat i arbejdstøj. Et mareridt!

Ifølge kommunikationschef og chefredaktør hos Coop amba, Maiken Friberg, så er det nødvendigt at gå utraditionelt til værks for at få de unges opmærksomhed.

- Ideen bygger først og fremmest på en række interviews med unge, hvor de er blevet spurgt om, hvad de tænker om det at starte i det første job, siger hun til Dansk Markedsføring.

- Og der er ingen tvivl om, at de forbinder det med at være spændt og måske en smule angst, så da Republica kom med ideen om en gyser-trailer, var vi straks med på den, fortsætter hun.

For et par uger siden fandt et lille mareridt vej til den virkelige verden, da flere medier kunne fortælle, at alle ungarbejdere i Coop skulle fyres.

Heldigvis var der tale om en journalistisk stramning, som helt havde kvalt det oprindelige budskab.

LÆS OGSÅ: Markant EU-dom påvirker din firmaprofil på FacebookFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD