Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Salling Group samler tusindvis af varer i stor private label-satsning

Salling Group samler tusindvis af varer i stor private label-satsning
Friday den 14 August 2020 kl. 09:40 af: Kristian Holgersen

Mere end 6.000 varer kommer til at skifte udseende i Bilka og Føtex. De bliver samlet under den samme serie.

For næsten et år siden skrev en medarbejder i Salling Group et opslag på sin private LinkedIn-profil, hvor planerne om at samle en masse varer i butikkerne under det samme brand, blev lagt lidt skitseagtigt frem.

Fredag morgen var Salling Group så endelig klar til selv at præsentere den store private label-satsning: Mere end 6.000 varer i Bilka og Føtex bliver en del af vareserien “Salling” og skifter derfor både indpakning og navn.

Salling-navnet er en klar reference til virksomhedens grundlægger, Herman Salling, og ejerne i Salling Fondene.

- I Salling Group skal det være nemt og gennemskueligt at købe ind til hverdagen. Derfor har vi gjort os umage med at skabe en produktserie, hvor kunder let kan se og afkode, hvad det er, de køber, siger Jean Ladehoff i en pressemeddelelse. Han er kategoridirektør i Salling Group.

- Vores opgave er at opfylde kundernes ønsker og behov for varer med vores private-label serier. Kunderne har tidligere taget rigtig godt imod både Vores, budget og Princip!, og vi håber, at kunderne vil synes om den nye Salling-serie, fortsætter han.

Blandt de 6.000 varer gemmer sig alt fra dåsetomater og pålæg til toiletpapir og sølvpapir. Salling-serien bliver ordnet i forskellige kategorier - for eksempel Salling ØKO, som kommer til at bestå af 500 økologiske produkter.

De første varer har allerede fået nye gevandter, og Salling ØKO er på hylderne i slutningen af august. I løbet af det næste år vil samtlige 6.000 varer kunne findes under navnet Salling.

LÆS OGSÅ: Succesfuld Salling-forretning henter forstærkning i BestsellerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD