Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Coop er klar med ny koncerndirektør

Tuesday den 12 January 2021 kl. 06:48 af: Kristian Holgersen

Der er blevet rykket godt rundt i de øverste lag af Coop, og nu er en af de sidste brikker faldet på plads. 

47-årige Thomas Brebøl Christensen er ny CFO og koncerndirektør i Coop, hvor han også bliver en del af direktionen med ansvar for økonomi, teknologi og jura.

Han afløser Kræn Østergård Nielsen, der i september overtog posten som administrerende direktør, skriver dagligvarekoncernen i en pressemeddelelse.

Senest har Thomas Brebøl Christensen haft med grovvare at gøre som CFO i DLG amba. Tidligere har han haft en tilsvarende stilling i Danish Crown Pork.

- Thomas har indgående finans- og strategierfaring fra nogle af de største internationale virksomheder i vores branche, og en stærk uddannelsesmæssig baggrund, siger Kræn Østergård Nielsen.

Efter Kræn Østergård Nielsen tiltrådte som administrerende direktør, er der blevet skiftet ud på en lang række topposter i Coop. Men nu er holdet ved at være sat, forklarer han.

- Med Maria (Maria Beck-Tange, kædedirektør i Dagli’Brugsen, red) og Thomas på holdet er vores nye ledelsesteam ved at være på plads. Dermed står vi stærkest muligt rustet til at nå vores mål om at blive Danmarks mest kundeorienterede virksomhed med vækst, innovation og grøn omstilling øverst på vores dagsorden, siger Kræn Østergård Nielsen.

Thomas Brebøl Christensen begynder i Coop 1. marts.

LÆS OGSÅ: Coop har fundet ny kædedirektør til Dagli´BrugsenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD