Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Stor satsning i Coop lander første internationale aftale

Thursday den 10 December 2020 kl. 10:39 af: Kristian Holgersen

Dagligvarekoncernen Coop skal levere en digital platform til stor detailvirksomhed i udlandet. - En meget vigtig aftale, siger direktør.

I september kunne Coop præsentere det nystiftede datterselskab Lobyco, som har til formål at sælge dagligvarekoncernens digitale løsninger videre til andre virksomheder.

Små fire måneder senere har Lobyco netop indgået sin første, store partnerskabsaftale, skriver Coop i en pressemeddelelse.

Det er en af de største detailvirksomheder i Island - Samkaup - som skal have leveret en digital platform, hvor kommunikationen med kunderne er i centrum. Samkaup har 60 butikker og en samlet markedsandel på 25 procent.

- For os er det en meget vigtig aftale, og vi glæder os til samarbejdet med Samkaup. Det er den første, vi har indgået efter etableringen, men vi oplever lige nu stor interesse for vores løsning fra detailhandlere fra store dele af verden, siger Anders Mittag, der er kommerciel direktør for Lobyco A/S.

Kender hinanden på forhånd

Forholdet mellem Samkaup og Coop Danmark går mere end 60 år tilbage - primært med salg af varer fra Coops egne mærker. Men nu bliver relationen endnu tættere.

- Samkaup har som mål at blive den mest digitale detailhandler på Island. Aftalen med Lobyco skal hjælpe os med at realisere den ambition. Vi forventer, at vi med de nye løsninger vil øge både omsætning og antal af kunder, siger Gunnar Egill Sigurðsson fra Samkaup, hvor han har titlen Executive Director of Retail Operations.

Lobyco blev stiftet 1. september 2020 som et selvstændigt datterselskab i Coop og har cirka 120 medarbejdere, som beskæftiger sig med udvikling og drift af digitale løsninger

LÆS OGSÅ: Kæmpe rokade i Coop: Få hele overblikketFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD