Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Jysk henter assistance fra Google i digital transformation

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 28 oktober 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

Gennem et “direkte partnerskab” med Google vil Jysk sætte ekstra fart på den digitale transformation.

Evnen til at arbejde digitalt og bruge data på en meningsfuld måde i markedsføringen er fuldstændig afgørende for nutidens virksomheder.

Gennem de seneste år har Jysk arbejdet på en digital transformation af forretningen, og nu kan boligkæden så præsentere et “direkte partnerskab” med Google, som det bliver fremlagt i en pressemeddelelse.

Jysk har valgt at bruge analyseværktøjet Google Marketing Platform, der kan skabe et detaljeret overblik over forbrugeradfærd, og har samtidig indgået en aftale med Google, der sikrer fuldt ejerskab til alle data.

- Det digitale landskab står over for nogle store udfordringer i den kommende tid med blandt andet udfasningen af tredjeparts-cookies og stigende forventninger fra forbrugerne omkring behandling og aktivering af data, siger Hanne Bang Vorre. Hun er ansvarlig for nethandel og omnichannel hos Jysk.

- Overordnet set forventer vi en øget kompleksitet i medieindkøbet i takt med digitaliseringen – og der mener vi, at Jysk står stærkt i et direkte samarbejde med Google, siger hun og fortsætter:

- Vi øger igen i år vores investering digitalt, og i takt med at vi øger vores budgetter, får vi også mere data. Derfor har det været vigtigt for os at tage aktivt stilling til en datastrategi, hvor det centrale er, at Jysk har ejerskab.

En talsperson fra Google - Birgitte Jöhncke, der er Head of Platforms - udtrykker glæde over aftalen med Jysk.

- Gennem dette partnerskab vil Jysk være i stand til at til at skabe bedre og mere holistiske kundeoplevelser i takt med at de får større indsigt i deres tilstedeværelse, både online og offline, siger hun.

LÆS OGSÅ: Jysk ser fremad efter kaotisk landgang på historisk svært markedFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD