Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Lars Larsen Group har astronomisk beløb til investeringer: Alt er i spil

Friday den 16 October 2020 kl. 10:40 - Kilde: Finans

Investeringerne bliver spredt mere ud i Lars Larsen Group, som er klar til at åbne pengetanken på vid gab.

Med makkerparret Jesper Lund og Jacob Brunsborg i spidsen begynder Lars Larsen Group at skrue markant op for nye investeringer. Ifølge Finans er selskabet i stand til at bakke strategien op med hele 15 milliarder kroner.

- Alt er i spil, siger Jesper Lund til Finans. Han er administrerende direktør i Lars Larsen Group.

- I den nutidige verden er det dog afgørende, at vi kigger i retning af bæredygtige investeringer. Vi vil eksempelvis ikke investere i fossile brændstoffer eller våben. Alle investeringer skal screenes, så vi ved, hvor de i hvert fald ikke endnu lever op til vores mål om bæredygtighed, som er blevet et samfundsansvar, siger han.

Lars Larsen Group er familieejet og opkaldt efter stifteren af Jysk, Lars Larsen. Koncernen har mere end 30.000 medarbejdere og omsatte i regnskabsåret 2018/19 for 34,7 milliarder, mens overskuddet før skat var på 3,7 milliarder kroner.

Investeringer uden for kerneforretningen

At Lars Larsen Group kommer til at se i retning af grønne og bæredygtige projekter er en plan, som Jesper Lund har lagt med Jacob Brunsborg, der sidste år måtte overtage posten som formand efter sin far, Lars Larsen.

Jacob Brunsborg går i det hele taget ind for at styrke investeringerne i selskaber uden for kerneforretningen, så Lars Larsen Group i fremtiden vil være mindre afhængig af detailhandlen.

Den første investering blev allerede præsenteret i starten af oktober, da Lars Larsen Group gav tilsagn om at skyde en milliard kroner ind i Copenhagen Infrastructure Partners’ fjerde fond. Og endnu flere midler kan meget vel være på vej til fonden, som investerer i energiprojekter.

- Lars Larsen Group er en meget velkonsolideret virksomhed, og det giver os en unik mulighed for at indtræde som investor i større projekter indenfor blandt andet energisektoren, sagde Jesper Lund i den forbindelse.

- Derfor skal investeringen i Copenhagen Infrastructure Partners ses som første skridt. Vi skal gøre mere på sigt, fortsatte han.

LÆS OGSÅ: Brunsborg går nye veje med milliarderne i Lars Larsen Group

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD