Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Studerende kan vinde indflydelse på fremtiden i Jysk

Foto: Jysk/PROnsdag den 26 august 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

En konkurrence for studerende på universitetet skal hjælpe Jysk med en strategi for bæredygtighed.

Tidligere på året ansatte Jysk Sam Harrington som Sustainability Manager for at styrke arbejdet med bæredygtighed. Den proces får kandidatstuderende på Aarhus Universitet nu mulighed for at få indflydelse på, fremgår det af en pressemeddelelse.

I samarbejde med Studenterlauget arrangerer Jysk en casekonkurrence fredag den 28. august, hvor de studerende i grupper enten skal komme med deres bud på en fremtidig strategi i inden for bæredygtighed, eller hvordan Jysk kan blive kundernes foretrukne detailvirksomhed.

- Det er vigtigt, at vi fokuserer mere på miljømæssig bæredygtighed – både for det fremtidige liv på jorden og for den fremtidige succes for vores forretning. Derfor er det meget spændende at få nye ideer fra morgendagens medarbejdere og ledere, siger Sam Harrington i pressemeddelelsen.

Af de forskellige besvarelser vil en udvalgt gruppe af Jysk-medarbejdere udpege de tre bedste besvarelser, som så skal pitche deres besvarelser foran dommerne, inden der bliver fundet en vinder.

- En ide fra en studerende kan nå ud til vores flere tusind butikker og gøre en forskel hos millioner af kunder. Det er også en mulighed for de studerende til at netværke og imponere os. Vi ansætter mange kloge folk fra Aarhus Universitet, og hvis studerende giver et stærkt indtryk med kloge ideer, kan det helt sikkert hjælpe dem til at starte en karriere hos os, siger Sam Harrington.

Der er præmier i form af dyner og puder fra Jysk til de tre vindergrupper, der samtidig bliver inviteret til at pitche deres idéer hos Jysk til oktober.

LÆS OGSÅ: Stor begivenhed i Jysk bliver splittet til atomerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD