Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Jysk genåbner sin allerførste butik

Gulvtæppet bliver udskiftet med et lyst gulv i den første butik i Jysk-kæden fra 1979. Foto: Jysk.
Onsdag den 19 februar 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

 

En modernisering af Jysk-kæden er nu nået til den butik, hvor det hele startede i tidernes morgen.

I april 1979 kunne Lars Larsen åbne den første butik i Jysk-kæden.

Mere end 40 år efter ligger butikken stadig på Silkeborgvej i Aarhus, men på det seneste har den været lukket midlertidigt ned. Ikke på grund af svigtende salg, men for at få gennemført et større ansigtsløft.

Når butikken åbner igen i slutningen af februar, bliver det med Jysk-kædens nyeste koncept, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Det betyder meget for mig at få lov til at være den, der står for genåbningen af vores allerførste butik, siger butikschef Morten Fjelsted.

- Det er fedt at få den udfordring, og jeg ser det som et skulderklap af en anden verden. Til gengæld giver det også tårnhøje forventninger, så der skal ikke være nogen fejl, fortsætter han.

Store forandringer

Mens det gode købmandskab meget gerne skulle være i god behold, så har mange andre ting forandret sig siden åbningen i 1979.

- Tilbage i 1979, hvor Lars Larsen åbnede den første butik, blev varerne kørt direkte ind på paller, og ned fra loftet hang der en jungle af håndskrevne prisskilte, skriver Jysk i pressemeddelelsen.

Med Jysks nye koncept er der mere fokus på at udstille varerne bedre og indrette små miljøer i butikken, som kunderne kan gå på opdagelse i. En af de tydeligste forandringer bliver et skift fra gulvtæpper til lyse gulve og en ny placering af disken.

- Flytningen af disken betyder, at vi bedre kan hilse på kunderne og hjælpe dem med det samme. Hele ombygningen giver os også et bedre overblik over, hvor kunderne bevæger sig hen i butikken, så vi kan sørge for at komme rundt til dem, hvis de har brug får vejledning, siger Morten Fjelsted.

Flere ombygninger på vej

Ombygningen af butikken er et led i en større opdatering af mange af Jysks butikker i Danmark. Det forklarer Bo V. Andersen, der er dansk landechef.

- Vi opdaterer løbende vores butikker, så de lever op til kundernes og medarbejdernes forventninger, siger han.

- De seneste år har vi genindrettet omkring 23 butikker over hele landet med vores nyeste koncept med endnu mere fokus på inspiration. I 2020 planlægger vi at modernisere 25 butikker, og butikken på Silkeborgvej bliver selvfølgelig en særlig historisk opdatering, fortsætter han.

Jysk har i dag 107 fysiske butikker fordelt over hele landet. Globalt har Jysk knap 2.900 butikker i 52 lande.

LÆS OGSÅ: Jysk træder ind på liste over verdens største detailselskaberFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD