Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Lars Larsen Group finder ny topchef

Mandag den 2 december 2019 kl. 09:51 af: Kristian Holgersen

Der bliver skiftet ud øverst oppe i Lars Larsen Group. En ny profil er klar til at overtage direktørstolen fra februar måned næste år.

56-årige Jesper Lund bliver ny administrerende direktør i Lars Larsen Group. Det skriver Jysk i en pressemeddelelse mandag formiddag.

Han kommer fra en stilling som partner og medejer af PwC Danmark.

Gennem det arbejde har han fået et godt indblik i Lars Larsen Group, og bestyrelsesformand for Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg, er glad for, at man nu får tilgang af en stærk profil med kendskab til koncernen.

- Jeg har kendt Jesper gennem en årrække, og jeg ser frem til, at han bliver en del af koncernen med ansvar for yderligere at udvikle virksomhederne og formuen i Lars Larsen Group, siger han og fortsætter:

- Samtidig bliver Jesper ansvarlig for det fortsatte arbejde med at forenkle strukturen i Lars Larsen Group, som grundet mange år med vækst og udvikling er blevet meget kompliceret.

Overtager fra veteran

Jesper Lund kommer til at overtage stafetten fra Hans Henrik Kjølby, der startede i Lars Larsen Group helt tilbage i 1987. Posten som topchef blev hans i 2002.

Men selvom den afgående topchef er gammel i gårde, så er der ikke tale om et endegyldigt farvel. Han kommer til at få en plads i bestyrelsen for flere af selskaberne under Lars Larsen Group.

- Jeg er glad for, at vi også fremover får gavn af Hans Henriks store viden om Lars Larsen Group i hans rolle som medlem af flere bestyrelser, siger Jacob Brunsborg.

Kender allerede familien

Hovedpersonen selv - Jesper Lund - glæder sig til at komme i sving.

- Jeg har haft glæden af at arbejde med familien og Lars Larsen Group igennem mange år, og jeg ser meget frem til at begynde som CEO, siger han og fortsætter:

- Det er en opgave, jeg går ydmygt til, og i den første periode bliver den vigtigste opgave at lytte og lære af de mange dygtige kolleger, der gennem mange år har været med til at opbygge Lars Larsen Group.

Lars Larsen Group, der står bag kæder som Jysk, Ilva og Letz Sushi, har en samlet årlig omsætning på 31,6 milliarder kroner. Den klart største bid af kagen kommer fra Jysk, som alene står for 28,32 milliarder.

LÆS OGSÅ: Travlt rekordår giver Jysk et hak i indtjeningenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD