Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Jysk-veteran får nøglerolle efter Lars Larsens afgang

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 25 juni 2019 kl. 11:35 - Kilde: Finans

En af de meget erfarne skikkelser i Jysk kommer til at være særlig tæt på Lars Larsens efterfølger, sønnen Jacob Brunsborg.

Da Lars Larsen i sidste uge måtte trække sig tilbage fra sit livsværk på grund af sygdom, gav det anledning til flere ændringer i selskaberne under Lars Larsen Group.

Mest iøjnefaldende er selvfølgelig sønnen Jacob Brunsborg, der nu bliver formand for koncernen. Men han står til at skulle køre parløb med en erfaren Jysk-profil, skriver Finans.

Der er tale om den administrerende direktør for Jysk Holding, Hans Henrik Kjølby. Sammen med Jacob Brunsborg er han netop sat ind som direktør for Anpartsselskabet af 19. december 2014, der ejer Jysk A/S og flere andre selskaber i koncernen.

63-årige Hans Henrik Kjølby har været i koncernen siden 1987 og bliver betegnet som Lars Larsens højre hånd. Ifølge Berlingske har han endda tidligere fået tilnavnet “Lars Larsens regnedreng.”

Selvstændige selskaber

I første omgang vil Jacob Brunsborg bruge tid med sin familie og sin far, Lars Larsen, der har fået konstateret leverkræft med metastaser.

Det er muligt, fordi de enkelte selskaber i Lars Larsen Group har stærke ledelser og kan køre selvstændigt, fremgik det af en pressemeddelelse fra Jysk i sidste uge.

- Lige nu vil jeg fokusere på at støtte mine nærmeste i denne svære tid, og derfor vil jeg heller ikke komme nærmere ind på mine planer med formandsposten, sagde Jacob Brunsborg.

LÆS OGSÅ: Lars Larsen stopper som formand i Lars Larsen Group

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD