Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Jysk åbner første butik på enormt marked

Foto: JyskTuesday den 2 June 2020 kl. 10:34 af: Kristian Holgersen

Efter lidt stilstand på grund af coronakrisen genstarter Jysk for alvor sin ekspansion. Juni byder på mange nye butikker.

I morgen åbner Jysk sin første butik i Rusland. Den ligger i hovedstaden Moskva og bliver efterfulgt af yderligere tre butikker inden for de kommende måneder.

- Jeg er virkelig glad for, at vi nu kan åbne vores første butik i Rusland. Åbningen var oprindeligt planlagt til den 2. april, men det var ikke muligt på grund af de mange restriktioner, som blev indført på grund af coronavirus, siger Mikael Nielsen. Han er Executive Vice President Retail i Jysk.

- Desværre betyder faren for spredning af virus også, at åbningen kommer til at foregå uden den festivitas, som traditionelt er en vigtig del af en landeåbning, fortsætter han.

De russiske butikker er ikke de eneste nye butikker på programmet i juni, hvor Jysk genstarter sin ambitiøse ekspansion efter en stilstand under coronakrisen. Ifølge Finans har den familieejede virksomhed planer om at åbne yderligere 18 butikker i blandt andet Irland, Grækenland og Polen.

I alt har Jysk over 2.900 butikker og 23.000 medarbejdere i 52 lande.

LÆS OGSÅ: Jysk præsenterer kæmpe investering midt i krisenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD