Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Jysk præsenterer kæmpe investering midt i krisen

En tegning af de kommende distributionscenter, som Jysk forventer står klar i 2022.
Tirsdag den 14 april 2020 kl. 10:13 af: Kristian Holgersen

Det er vigtigt at investere i fremtiden, selvom udbruddet af coronavirus lige nu påvirker forretningen, lyder meldingen fra Jysk.

Grundlæggeren af Jysk - navnkundige Lars Larsen - har ved en tidligere lejlighed betegnet kriser som mulighedernes tid.

Den tilgang ser ud til at leve videre i Jysk. I hvert fald fremlægger virksomheden nu planer om at bygge et stort distributionscenter i Ungarn - en investering på 200 millioner kroner.

- Selvom coronavirus-situationen har stor påvirkning af Jysk, er det stadig vigtigt for os at investere i fremtiden, siger Allan K. Kjærgaard i en pressemeddelelse. Han er Executive Vice President Logistics i Jysk.

- Når hverdagen vender tilbage, vil folk stadig have brug for senge, dyner og puder samt andre nødvendigheder til deres hjem. For at sikre det, har vi brug for et stærkt logistiksetup, som vores nye distributionscenter i Ecser, Ungarn, vil være med til at sikre, fortsætter Allan K. Kjærgaard.

Tættere på kunder og butikker

Efter planen begynder opførelsen af distributionscentret senere på året. Det kommer til at brede sig over 143.000 m2 og vil blandt andet omfatte to højlagre og kontorlokaler til administrationen.

- Med udvidelsen af vores nye distributionscenter vil vi være i stand til at levere produkter meget hurtigere og mere effektivt direkte til vores kunder og til vores hundredvis af butikker, siger Allan K. Kjærgaard og fortsætter:

- Faktisk forventer vi at spare 4,5 millioner kilometer vejtransport hvert år, hvilket er godt for både miljøet og vores evne til at levere gode tilbud til vores kunder.

Det nye distributionscenter forventes at være klar til drift i midten af 2022, hvor det skal levere varer til kunder og butikker i Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Kroatien, Bosnien og Serbien.

Jysk har over 2.800 butikker i 52 lande.

LÆS OGSÅ: Jysk genåbner sin allerførste butikFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD