Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Stor nyhed i Netto: Skruer op for den digitale satsning

Stor nyhed i Netto: Skruer op for den digitale satsning
Tuesday den 6 October 2020 kl. 09:51 af: Kristian Holgersen

Ligesom flere andre kæder har Netto nu fået en app, der rummer en masse funktioner fra tilgodebeviser til personlige tilbud.

Friskhedsgaranti er en af de nye funktioner i en tilbuds-app, som discountkæden Netto netop har sendt på gaden.

Det betyder, at kunderne fremover kan få et tilgodebevis for eksempelvis brune avocadoer og spirende kartofler, hvis de tager et billede af varerne og sender oplysningerne videre ved hjælp af appen Netto+.

Udover friskhedsgarantien indeholder appen også personlige tilbud, et overblik over priser og en intelligent indkøbsliste. På sigt bliver det desuden muligt at scanne sine varer gennem appen og betale ved et enkelt swipe.

- Jo bedre vi kender vores kunder, jo bedre service kan vi tilbyde, siger Martin Hasgard Olesen i en pressemeddelelse. Han sortiments- og marketingdirektør i Netto.

- Lige fra at give de rigtige tilbud til at kunne levere den særlige tilfredshedsgaranti. Det kan vi tilbyde, da vi med app’en kender den enkelte. App’en er koblet til ens normale betalingskort, så man slipper for besværet med et regulært medlemskort, man alligevel glemmer derhjemme, siger han.

Tidligere har de resterende dagligvarekæder i Salling Group også fået en indkøbs-app i stil med Netto+, hvor en tilfredshedsgaranti er blandt funktionerne. Konkurrenten Coop kunne for nylig præsentere en stor opgradering af appen og den digitale satsning PrimeKonto.

LÆS OGSÅ: Aldi ruller populært app-samarbejde ud i hele kædenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD