Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Meny giver de unge medarbejdere mere ansvar for SoMe

Poul Cullura (i midten) sammen med nogle af hans ungarbejdere.
Thursday den 5 November 2020 kl. 10:35 af: Kristian Holgersen

En købmand i Meny gav de unge i butikken frie tøjler på Instagram, og det har nu inspireret hele kæden til mere medinddragelse.

Dagligvarekæden Meny har besluttet at lade ungarbejdere og elever styre en stor del af indholdet på den centrale instagram-profil.

Ifølge et opslag på LinkedIn skal de unge stå for de såkaldte stories på Instagram, som er små videoklip, der typisk forsvinder igen efter 24 timer.

Det handler om at vise de unges eget take på hverdagen i butikken, lyder målsætningen fra Meny, som også ser en fordel i at give ansvaret for SoMe til dem, som er bedst til at lave relevant indhold.

- Derudover er tendensen på Instagram, at storyindhold er blandt det mest populære og virker rigtig godt, når det er i øjenhøjde og autentisk. Og det kan man ikke lave fra en kontorstol, skriver Meny Danmark i opslaget.

Ansvaret for stories på Instagram kommer til at gå på omgang i kæden. De første til at lave en såkaldt take over er butikken i Skibby, hvor de allerede har en del erfaring på området.

Styrker motivationen

Idéen om at inddrage de unge i SoMe-arbejdet stammer fra Poul Cullara, som har en Meny-butik i Skibby.

Tidligere på året gav han ansvaret for Instagram til butikkens unge poder på under 25 år. Det skulle blandt andet styrke deres motivation og give dem mere indhold i jobbet.

- Det er ingen hemmelighed, at generation Y og Z kommer til at kræve en stor omstilling på arbejdspladserne, både i den måde vi rekrutterer på, vedligeholder og udvikler disse på, sagde Poul Cullura i en pressemeddelelse fra Dagrofa.

- Og der er ingen tvivl om, at en arbejdsplads kan miste den kommende generation på gulvet - hvis man som arbejdsgiver ikke tilpasser sig de ønsker og krav, de to generationer stiller, fortsatte han.

Meny har 113 butikker i Danmark og beskæftiger godt 5.500 medarbejdere.

LÆS OGSÅ: Meny-butik kører videre under andet kædekonceptFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD