Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Lars Larsen Group glæder sig over skatteudgifter

Torsdag den 20 januar 2022 kl. 11:11 af: Kristian Holgersen

Den store investeringslyst giver milliarder i kassen hos Lars Larsen Group, hvor topchefen ikke vil ærgre sig over selskabsskatten.

Torsdag formiddag har Lars Larsen Group gjort status for regnskabsåret 2020/21, som endte med at blive en af de helt store årgange.

Den samlede omsætning steg til 39,1 milliarder kroner, mens overskuddet før skat lyder på 6,5 milliarder kroner. Så højt har niveauet aldrig været før.

- Det seneste regnskabsår har været en dynamisk periode, hvor det for os har været afgørende at holde fokus på at kunne omstille os hurtigt uden at miste fokus på målet om at skabe værdi på lang sigt, siger Jesper Lund i en pressemeddelelse. Han er adm. direktør og præsident i Lars Larsen Group.

Medvind for økonomien betyder også ekstra indbetalinger til skat. I år har Lars Larsen Group afsat 1,3 milliarder kroner, hvilket svarer til en skatteprocent på 20,6. Men det påvirker ikke humøret hos Jesper Lund.

- Den samlede udgift til skat er steget, fordi det går godt, så det er der bestemt ingen grund til at ærgre sig over, siger han og fortsætter:

- Tværtimod er der grund til at glæde sig over, at Lars Larsen Group bidrager markant til fælleskassen i de lande, hvor vi er til stede. Det er blandt andet i form af selskabsskat, men også i form af skattebetalinger fra vores medarbejdere samt afgifter og moms.

Har valgt den offensive vej

Året har budt på en række større investeringer i Lars Larsen Group, som har overtaget ejerskabet af Sofacompany, Sängjätten, Sengetid.dk, Theca, Melex og 41 procent af virksomheden Formuepleje.

Samtidig har koncernen investeret 2,6 milliarder kroner i driften af koncernens øvrige virksomheder. At gå offensivt til værks er en bevidst strategi, lyder det fra topchefen.

- Det er en grundværdi i Lars Larsen Group, at vi ønsker at skabe vækst og udvikling i samfundet. Derfor har vi heller ikke sparet os til et større overskud. Tværtimod har vi investeret mere end nogensinde før til gavn for både Lars Larsen Group og det omgivende samfund, siger Jesper Lund.

Jysk trækker læsset

Det er stadig boligkæden Jysk, der genererer den største del af overskuddet med en indtjening før skat på 4,5 milliarder kroner.

Indtjeningen i de øvrige selskaber, som er ejet af Lars Larsen Group, er steget markant fra 64 millioner kroner til 393 millioner kroner, mens overskuddet af Lars Larsen Groups investeringsaktiviteter er steget fra 449 millioner kroner til 1,6 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ: Jysk ansætter erfaren profil som direktør for afgørende områdeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD