Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Detailsektoren går forrest i kampen for mere bæredygtige emballager"

- Andreas Hastrup Clemmesen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Historisk velkørende Lars Larsen-selskab køber konkurrent

Tirsdag den 26 oktober 2021 kl. 10:06 af: Kristian Holgersen

Opkøb er en vigtig del af vækststrategien hos et selskaberne i Lars Larsen Group, som netop har fremlagt rekordgode regnskabstal.

Møbelvirksomheden Actona Group, som hører under Lars Larsen Group, har haft tegnebogen fremme for at sætte handling bag vækststrategien.

For et ukendt beløb har Actona Group opkøbt den danske virksomhed Theca, som har egne polsterfabrikker i både Litauen og Belarus.

- Opkøbet af Theca er det første i en række af strategisk vigtige opkøb, der både skal styrke vores innovations- og produktionskompetence samt skalere vores kapacitet betragteligt. Vi satser aktivt på at styrke os indenfor polstermarkedet, siger den nytilkomne CEO for Actona Group, Jimmi Mortensen.

- Polster er en af de største produktgrupper indenfor møbler, og derfor betyder det meget for os, at vi konstant bliver større både gennem opkøb og organisk vækst, siger han.

Theca er grundlagt af Claus Svenningsen, der fortsætter i virksomheden og bliver ansvarlig for den nye polster-division under Actona Group.

Historisk godt resultat

I sit første årsregnskab som adm. direktør for Actona Group kan Jimmi Mortensen fremvise historisk gode resultater.

Omsætningen lander på 2,43 milliarder kroner, mens en indtjeningsvækst på mere end 60 procent giver 100 millioner mere på bundlinjen i forhold til året før.

- Actona er en fantastisk global virksomhed med dedikerede kollegaer, som har formået at balancere imellem udbud og efterspørgsel. Det er grunden til, at vi har formået at fortsætte væksten i et år, der på mange fronter har været præget af corona-pandemien, siger Jimmi Mortensen.

- Vi har konstant skullet omstille os og finde nye løsninger i et meget dynamisk marked. Det ses tydeligt indenfor alle forretningsområder og i særdeleshed på vores onlineforretning, som er vækstet med omkring 70 procent, siger han.

Efter de gode regnskabstal kan alle medarbejdere, som har været ansat hele året, se frem til 24.000 kroner i bonus.

LÆS OGSÅ: Lars Larsen-kæde køber konkurrerende butik på nettetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD