Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Jysk ansætter erfaren profil som direktør for afgørende område

Ole Thomsen er kommende logistikdirektør i Jysk. Foto: PR.
Friday den 7 January 2022 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Der bliver tale om et gensyn, når det kommende medlem af topledelsen i Jysk tager springet fra sin nuværende stilling hos Rema 1000.

På sommerens første dag - den 1. juni 2022 - starter Ole Thomsen som logistikdirektør i Jysk.

Med den officielle titel Executive Vice President Logistics bliver Ole Thomsen desuden en del af Jysks øverste ledelse, skriver den store boligkæde i en pressemeddelelse.

Helt indtil udgangen af maj måned bliver Ole Thomsen siddende i sin nuværende stilling som logistikdirektør i Rema Distribution Danmark A/S, som hører sammen med dagligvarekæden Rema 1000.

- Det er ikke nemt at sige farvel til en arbejdsplads, man er virkelig glad for, men jeg har fået en mulighed for at prøve mig selv af i et internationalt miljø som EVP Logistics i Jysk, som i dag har over 3.000 butikker i 50 lande, skriver Ole Thomsen i et opslag på LinkedIn.

Topstillinger i Salling Group

Den kommende logistikdirektør kender allerede Jysk indefra, fordi han fra 2003 til 2007 var Logistics Manager i virksomheden.

Siden skiftede Ole Thomsen til Salling Group (dengang Dansk Supermarked Group, red), hvor han sad i flere topstillinger - senest som Group Vice President, Head of Logistics føtex, Bilka & eCommerce.

Jysk har altså fået fat i en af de tunge profiler i dansk detailhandel.

- Logistik er helt afgørende for en virksomhed som JYSK. Det er blevet yderligere understreget af de udfordringer, vi har oplevet som følge af coronapandemien, siger Jan Bøgh, adm. direktør og præsident i Jysk.

- Derfor ser jeg meget frem til at få Ole med på holdet. Med sin solide erfaring bliver han en stor gevinst for JYSK. Det er samtidig en ubetinget fordel for både JYSK og Ole, at han har været her tidligere og derfor har kendskab til virksomheden, selv om Jysk er vokset rigtig meget siden 2007, siger Jan Bøgh.

LÆS OGSÅ: Selvforkælelse sætter ekstra fart på væksten i Jysk DanmarkFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD