Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Lidl sætter hak ved stort forarbejde inden ekspansion

Tirsdag den 23 november 2021 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

En vigtig del af fundamentet for Lidls kommende ekspansion i hovedstadsområdet står nu klar til brug.

Før Lidl for alvor kan begynde at åbne butikker på samlebånd i hovedstadsområdet, så skal forarbejdet være på plads.

Det gælder blandt andet sidste uges indvielse af et stort højlager i Køge, som kan rumme næsten 19.000 paller og dermed fordobler discountkædens lagerkapacitet på Sjælland.

- Lidl er i vækst i Danmark, og med vores nye højlager har vi nu fremtidssikret vores lagerkapacitet og logistik, som kan understøtte vores planer om at åbne cirka 60 nye Lidl-butikker i hovedstadsområdet over den næste årrække, siger Jens Stratmann, der er adm. direktør for Lidl Danmark.

- Lageret skal sikre, at vi fortsat kan have en høj leveringssikkerhed og distribuere kvalitetsprodukter til lave Lidl-priser til både nuværende og kommende butikker, siger han.

Den samlede investering løber op i en trecifret millionbeløb. For de penge har Lidl fået et lagertårn på 30 meters høje, som indeholder noget af den nyeste teknologi på området, skriver discountkæden.

- Vi vil gerne skabe en attraktiv arbejdsplads og endnu bedre arbejdsforhold for vores medarbejdere på lageret. Det har fået os til at investere og udvikle nye arbejdsstationer i samarbejde med medarbejderrepræsentanter og samarbejdspartnere, siger Anders Frydendahl, direktør for salg og logistik hos Lidl Danmark.

- Det er blevet til en fremragende løsning, hvor vi med anvendelse af ny teknologi eliminerer næsten alle tunge og manuelle løft i arbejdsdagen. Vores forhåbning er at skabe bedre trivsel og forebygge de ansatte mod nedslidning, så Lidl bliver en endnu bedre arbejdsplads, siger han.

For nylig fremlagde Jobindex en rapport om jobglæde i detailbranchen, og her lå Lidl sidst blandt de 18 butikskæder, som var med i undersøgelsen.

LÆS OGSÅ: Uenighed får HR-direktør i Lidl til at sige stopFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD