Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Lidl sender efterspurgt kult-kollektion ud i de danske butikker

Lidl sender efterspurgt kult-kollektion ud i de danske butikker

Modeller iført sokker og badetøfler fra Lidl.

THE LIDL COLLECTION

Sneakers: 111 kroner
Badesandaler: 45 kroner
Sportsstrømper: 15 kroner
Indkøbsnet: 10 kroner

Tuesday den 24 August 2021 kl. 11:47 af: Kristian Holgersen

En modekollektion fra Lidl er blevet revet ned fra hylderne flere steder i Europa. Nu venter man spændt på danskernes reaktion.

Normalt er det ikke forbundet med den store prestige at købe tøj og sko i supermarkedet. Men her er så en undtagelse, der bekræfter reglen:

Da Lidl sendte en lille modekollektion på gaden i flere europæiske lande sidste år, tændte det en ild hos forbrugerne. Varerne forsvandt fra hylderne i en rasende fart, og på nettet begyndte et par par udsolgte sneakers at gå for flere tusinde kroner.

På torsdag - den 26. august - rammer en ny udgave af modekollektionen de danske butikker. Der bliver tale om sneakers, badesandaler, strømper og indkøbsnet, som er designet efter normcore-stilen, skriver Lidl i en pressemeddelelse.

Normcore er en modestrømning, som har været fremme i en del år efterhånden, hvor normalt tøj nærmest bliver gjort til en fetish.

- Vi er blæst bagover af den succes, som vi oplevede internationalt i forbindelse med lanceringen af kollektionen. Nu lander den nye fashionkollektion i Danmark med fire forskellige produkter, og vi er spændte på at se, om den kan opnå samme store succes som i de andre europæiske lande, udtaler Lidl Danmarks presseansvarlige, Thomas Sejersen.

- Hypen omkring kollektionen har taget adskillige overskrifter verden over, og har vi har været heldige at få et begrænset antal af de populære produkter til Danmark – så det gælder om at være hurtig på torsdag, siger Thomas Sejersen.

Hele kollektionen prydes af Lidls farver og logo.

LÆS OGSÅ: Coop og Lidl griber ind over for omdiskuteret kampagneFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD