Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Coop og Lidl griber ind over for omdiskuteret kampagne

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 1 juli 2021 kl. 11:57 - Kilde: Børsen

En lang række dagligvarebutikker dropper klimamærker fra Danish Crown. Kampagnen er ikke retvisende, lyder det fra Coop.

I Coop og Lidl sætter de nu en stopper for små, lyserøde mærker med teksten Klimakontrolleret gris, som Danish Crown har gjort brug af. Det skriver Børsen.

Mærkerne er en del af en stor kampagne fra Danish Crown, som fra flere sider bliver beskyldt for at vildlede forbrugerne. Organisationen Greenpeace har i den forbindelse sendt en klage til Forbrugerombudsmanden.

- Vi er glade for forbedringer af klimaaftrykket hos vores leverandører, men vi synes ikke, at den kampagne er retvisende over for forbrugerne, siger csr-chefen i Coop, Thomas Roland, til Børsen.

- Er det kød, vi får fra Danish Crown, bedre end det, vi får fra andre leverandører? Det har Danish Crown ikke kunnet dokumentere. Og så er der jo ikke nogen klimafordel i det, siger han.

Blandt de kritiske ryster er også Klimabevægelsen i Danmark, Den Grønne Studenterbevægelse og Dansk Vegetarisk Forening, som har sendt en stævning afsted mod Danish Crown. Men slagterigiganten har afvist at have gjort noget galt.

- Vi er helt klart af den opfattelse, at vores Klimakontrollerede gris ikke er i strid med nogen markedsføringslov. Vi vildleder ikke. Klimakontrolleret gris hviler på det program, som samtlige 1600 griseproducenter har stemplet ind i, med at vi skal reducere vores co2-aftryk med 50 pct. inden 2030, har Astrid Gade Nielsen sagt til Landbrugsavisen. Hun er kommunikationsdirektør i Danish Crown.

LÆS OGSÅ: Netto tester ny mærkning som de første: - Det er komplekst

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD