Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Uenighed får HR-direktør i Lidl til at sige stop

Foto: PRUenighed får HR-direktør i Lidl til at sige stop

Sine Dolberg fratræder stillingen som HR-direktør i Lidl Danmark. Foto. PR

Monday den 1 November 2021 kl. 09:44 af: Kristian Holgersen

Mindre end et år efter udnævnelsen forlader den unge HR-direktør i Lidl sin post. Det skyldes uenigheder, forklarer hun.

Tilbage i januar fik 34-årige Sine Dolberg en formel plads i direktionen for Lidl Danmark og kunne samtidig ændre sin titel fra HR-chef til HR-direktør.

Mindre end et år efter forfremmelsen har Sine Dolberg valgt at fratræde sin stilling. Det skriver hun i et opslag på LinkedIn.

- På baggrund af uenighed om den fremtidige HR-strategi i Lidl Danmark har jeg valgt at fratræde min stilling som HR-direktør, skriver hun i opslaget.

Sine Dolberg havde første arbejdsdag hos Lidl Danmark i 2015, hvor hun lagde ud som distriktschef.

Fra oktober 2016 endte hun i spidsen for HR-området, hvor hun blandt andet har deltaget i direktionsarbejdet - især har Sine Dolberg spillet en vigtig rolle i udviklingen af discountkædens nye strategi, fremgår det af en tidligere meddelelse fra Lidl.

- Det har været syv spændende, lærerige og gode år, hvor vi er lykkedes med at rykke HR op på et strategisk niveau og dermed bedre har kunnet understøtte og skabe værdi for forretningen, skriver Sine Dolberg på LinkedIn.

Få måneder efter Sine Dolbergs forfremmelse til HR-direktør blev det offentliggjort, at den hidtidige adm. direktør - Dirk Fust - rykkede videre til en stilling i USA. I stedet overtog 38-årige Jens Stratmann pladsen. Han kom fra en stilling som salgsdirektør i sydtyskland.

Lidl har i skrivende stund 135 butikker i Danmark.

LÆS OGSÅ: 38-årig bliver ny adm. direktør i Lidl DanmarkFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD