Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Landsdækkende kæde åbner første flagskibsbutik

Tuesday den 4 May 2021 kl. 06:00 af: Redaktionen

Åbningen af den første flagskibsbutik er et stærkt signal til resten af markedet, lyder det fra landsdækkende optikerkæde.

Profil Optik har masser af butikker over hele landet, og nu er en decideret flagskibsbutik også blevet føjet til optikerkæden.

Lige inden bededagsferien kunne Profil Optik nemlig slå dørene op til en butik på 400 m2 i Odense. Ifølge en pressemeddelelse er der tale om et stærkt signal i markedet og et forsøg på at løfte barren for optikerbutikker.

- Med vores flotte og moderne flagshipstore giver vi vores bud på, hvad vi mener, fremtidens optikerbutik skal kunne. Vi præsenterer over 3000 brillestel, siger Tina Gaardsholt, administrerende direktør i Profil Optik.

I butikken vil Profil Optik blandt andet teste nye teknologier, analyseudstyr og behandlinger inden for øjensundhed.

- Samtidig har vi opgraderet inden for både ekspertise og rådgivning. Hos Profil Optik hjælper vi hver dag tusindvis af kunder med at se bedre, men vi rådgiver mindst lige så mange omkring øjensundhed og forebyggelse, siger Tina Gaardsholt.

Profil Optik har 112 brille- og optikerbutikker fordelt rundt i hele Danmark. Kæden er en del af Synsam Group, som findes i hele Norden og kan præstere en årlig omsætning på omkring fire milliarder svenske kroner.

LÆS OGSÅ: Optikerkæde vil ruske op i branchen med Netflix-inspirationFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD