Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Nordens største Louis Nielsen åbnede i by plaget af butiksdød

Indehaverne Hans Præst (tv.) og Ruben Enger.
Tuesday den 30 July 2019 kl. 11:35 af: Kristian Holgersen

For nylig åbnede Nordeuropas største Louis Nielsen-butik i Randers, hvor detailhandlen har haft det svært. Men indtil videre går det godt.

Da optiker-iværksætterne Hans Præst og Ruben Enger besluttede sig for at åbne en stor Louis Nielsen-butik i Randers, var reaktionerne blandede.

Gennem længere tid har Randers nemlig været plaget af butiksdød, som blandt andet Ekstra Bladet har skrevet om. Men det var ikke nok til at skræmme makkerparret væk.

- Jeg har da hørt folk mene mere end én gang, at Hans og jeg må være totalt sindssyge, fordi vi åbner så stor og flot en optikerbutik, men det kommer jo ofte fra folk, der ikke helt ved, hvad de taler om, og som bare har hørt noget om butiksdød, måske læst en overskrift eller to, har Ruben Enge tidligere forklaret i en pressemeddelelse.

- Hans og jeg står med hånden på kogepladen, og vi ville da ikke gøre det her, hvis ikke vi var fuldstændigt overbeviste om, at Randers centrum har masser af byde på i fremtiden. Det er jo vores egne penge, vi bruger her, sagde han.

En god start

Første åbningsdag var 6. juni, og indtil videre holder forventningerne stik, lyder den seneste melding fra butikken.

- Vi har fået en overvældende start. Åbningsfesten var helt vild, men vi har faktisk stadig rigtig mange kunder. Kalenderen er fyldt, og det har den faktisk været siden, vi åbnede, siger Hans Præst til Randers Onsdag.

- Vi vidste, at det indebar en risiko at vælge lokaler i midtbyen, men vi troede på det, og indtil videre går det over al forventning. Vi har fået en flot butik med bedre plads til vores produkter og vores teknologi, der hjælper os til at passe på randrusianernes øjensundhed, fortsætter han.

Med sine 632 m2 er der tale om Nordens største Louis Nielsen-butik.

LÆS OGSÅ: Brillemand: Branchen hadede osFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD