Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Landets største dagligvarekæde er bundprop på liste over god service

Foto: detailfolk.dkFriday den 22 October 2021 kl. 11:14 - Kilde: BT

Discountkæderne halter lidt efter i en måling af supermarkedernes serviceniveau. Værst ser det ud for landets største spiller.

Den bedste service i dagligvarehandlen findes på Sjælland.

I en undersøgelse, som YouGov har foretaget i samarbejde med BT, bliver Irma nemlig kåret som forbrugernes favorit, når gælder god service.

På de følgende tre pladser kommer Dagli’Brugsen, Meny og Superbrugsen. Først som nummer fem finder vi den første discountkæde i form af Rema 1000.

Sidst på listen er Netto - landets største kæde målt på antal butikker - hvor blot 35 procent af kunderne har svaret, at de oplever god service. Til sammenligning svarede 70 procent, at de fik god service ved besøg i Irma.

Tidligere på året har Coops topchef - Kræn Østergaard Nielsen - luftet ambitioner om at udvikle Irma til en ledestjerne inden for kundeservice. Det skete i forbindelse med ansættelsen af Jan Larsen som ny salgs-og driftsdirektør.

- Med Jan på holdet får vi et dreamteam med den rette kombination af meget stærke kompetencer på både vare- og butikssiden, og dermed de bedste forudsætninger for at udvikle Irma til dansk dagligvarehandels ledestjerne inden for kvalitet på varer og kundeservice, sagde Kræn Østergård Nielsen i marts.

LÆS OGSÅ: Irma beder kunderne om hjælp til at skille sig mere ud fra mængden

Læs hele artiklen på BT


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD