Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Kop & Kande henter ny direktør i Kvickly

Foto: detailfolk.dkFredag den 26 juni 2020 kl. 09:42 af: Kristian Holgersen

Efter mere end en 10 år i sadlen havde direktøren for Kop & Kande brug for nye udfordringer. Hans afløser er fundet i Kvickly.

Når vi rammer august, starter Thomas Nielsen som administrerende direktør i isenkræmmerkæden Kop & Kande, som har været på jagt efter en ny topfigur siden februar.

Thomas Nielsen kommer direkte fra Kvickly, hvor han startede som salgsdirektør sidste år. For fem måneder siden blev han kædedirektør, fremgår det af hans oplysninger på LinkedIn.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at lære kollegerne at kende, både i Skødstrup og hos vores mere end 100 medlemmer i det danske land, skriver hovedpersonen i et opslag på LinkedIn.

Ifølge Børsen var det især Thomas Larsens evner på det digitale område, som sikrede ham jobbet. I Kvickly har han blandt andet været involveret i koncepter som “Butik Online” og “Scan & Betal.”

Karrieren står generelt i detailhandlens tegn. Tidligere har Thomas Larsen været 10 år i Dansk Supermarked (nu Salling Group), haft flere stillinger i Dagrofa - herunder tre år i den lukkede discountkæde Kiwi - og været bestyrelsesmedlen i De Samvirkende Købmænd.

Forgængeren på posten som administrerende direktør i Kop & Kande - Peter Rønn - afleverede sin opsigelse i februar efter knap 11 år. Tiden var inde til at søge nye udfordringer, lød forklaringen ifølge mediet 365Design.

Kop & Kande har 104 butikker over det meste af landet.

LÆS OGSÅ: Kop & Kande dropper samarbejde - prisen blev for højFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD