Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Kop & Kande dropper samarbejde - prisen blev for høj

Foto: detailfolk.dkTuesday den 12 March 2019 kl. 06:00 af: Lise Møller Schilder

Kædens interesser kommer før alt andet. Derfor har Kop & kande droppet samarbejdet med en større partner.

Isenkræmmerkæden Kop & Kande ejes af 94 medlemsbutikker. De har valgt at droppe samarbejdet med Group Nordic, som har hjulpet kæden med en lang række administrative opgaver.

- Efter ni år i Group Nordic har vi i Kop & Kande brug for at handle på vores egne vegne. Kæden har været storebror i samarbejdet, og når vi kiggede på de ændringer, vi stod overfor, var vores vurdering, at prisen for at være med var for høj i forhold til det udbytte, vi kunne forvente. Nu har vi friheden til udelukkende at fokusere på egne interesser, og det giver et mere agilt og fremtidssikret Kop & Kande, siger administrerende direktør i Kop & Kande a.m.b.a., Peter Rønn i en pressemeddelelse.

Kop & Kande har over weekenden offentliggjort, at kæden har landet et overskud på 20,5 millioner kroner. Nettoomsætningen gik dog tilbage fra 498 millioner kroner i 2017 til 466 millioner kroner i 2018.

- Det skyldes primært, at kæden ved årets indgang afsluttede samarbejdet med et medlem, der drev en stor webshop. Siden har nye butikker sluttet sig til Kop & Kande. Den samlede detailomsætning fra butikker og kæder udgør tilsammen en lille milliard kroner, skriver Kop & Kande i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Kop & Kande investerer millioner for at konkurrere med Amazon Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD