Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Sådan har Imerco-ejer tjent sine milliarder

Foto: detailfolk.dkMonday den 11 February 2019 kl. 08:43 - Kilde: Business

Mikael Goldschmidt ejer Imerco-kæden, og så er han Danmarks 38. rigeste mand. Formuen har han selv skabt.

Imerco har været igennem en lang række forandringer de seneste år. Senest har ejeren af Imerco, Mikael Goldschmidt, valgt at sætte sig på posten som bestyrelsesformand. 

Det er dog langt fra detailbranchen, at Mikael Goldschmidt har tjent sine penge. I dag er han Danmarks 38. rigeste mand med en milliardformue, som blandt andet står i en lang række ejendomme. 

Det er nemlig investeringer og salg af ejendomme på de rigtige tidspunkter, som har gjort Mikael Goldschmidt rig. Som 22-årig købte han sin første ejendom for sine opsparede 30.000 kroner. Den satte han i stand og solgte videre med god fortjeneste. Og sådan fortsatte han. Det fortæller han til Business

Forudså boligboblen

Skal man have succes på boligmarkedet, er det godt at have en næse for, hvornår markedet er blevet for varmt. Og det har Mikael Goldschmidt. 

- I 2007 havde jeg besluttet, at jeg ville prøve at arbejde lidt mindre. Samtidig fornemmede jeg, at markedet var blevet meget højt prissat i fast ejendom, og jeg tog den strategiske beslutning at sætte cirka to tredjedele af mine ejendomme til salg, mens jeg selv beholdt kronjuvelerne. Det blev solgt i 2007 i en udmærket handel (til islandske investorer for omkring tre mia. kr., red.), siger Mikael Goldschmidt til Business.

I dag vil han heller ikke købe mere op i København. Priserne er for høje, fordi udenlandske investorer er i gang med at købe sig ind. Men når de forlader København, står han klar igen.

LÆS OGSÅ: Generationsskifte hos Imerco: Ejer bliver selv ny formand

Læs hele artiklen på Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD