Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Imerco flytter gamle butikker over i ny kæde

Thursday den 31 May 2018 kl. 09:49 af: Kristian Holgersen

 

Kunderne tager godt imod Imercos nystartede boligbutikker, så nu bliver konceptet skiftet ud i flere af kædens gamle butikker.

I løbet af de næste måneder kommer der 13 nye Imerco Home-butikker.

Konceptet med fokus på bolig og indretning er kommet godt fra start, siden de første 37 butikker åbnede i februar, skriver Imerco-koncernen i en pressemeddelelse.

- Især de tidligere Imerco-butikker har haft en flot vækst efter omdannelsen til Imerco Home. På baggrund af dette omdanner vi i løbet af foråret og sommeren 11 nuværende Imerco-butikker til Imerco Home, siger administrerende direktør Frederik Brønnum.

- Samtidig åbner vi en helt ny Imerco Home-butik i Esbjerg Storcenter og flytter Imerco Home i Køge til en bedre placering, fortsætter han.

Fundamentet for de nye boligbutikker blev lagt, da Imerco opslugte 25 af Inspirations gamle butikker sidste år. Oprindeligt var der tale om decideret fusion af de to kæder, men de planer satte myndighederne en stopper for.

Hele processen ser ud til at have sat et negativt aftryk på årsregnskabet for 2017, hvor Imerco kommer ud med et underskud på 10 mio. kroner før skat.

LÆS OGSÅ: Problemfyldt opkøb har kostet Imerco dyrtFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD