Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Isenkræmmerne bliver presset hårdt

Foto: detailfolk.dkMonday den 3 October 2016 kl. 10:30 - Kilde: Finans.dk

Rigtig mange forretninger sælger de samme varer som isenkræmmerne. Det giver hård konkurrence og fare for butikslukninger gennem de næste år.

Isenkræmmerne har det svært for tiden. Flere oplever et hårdt pres fra flere sider, og udviklingen vil med tiden betyde butikslukninger. Sådan lyder analysen fra Henning Bahr, administrerende direktør i Retail institute Scandinavia, som Finans.dk har talt med.

De svære betingelser skyldes, at mange andre typer forretninger i stigrad satser på at sælge de samme varer som isenkræmmerne. Det kan være alt fra byggemarkeder til varehuse som Ikea. Sidstnævnte har øget sin omsætning inden for varer, man typisk ser hos isenkræmmere. 

- Ikea Danmark har haft et godt år med en vækst på mere end 5 pct. Vores sortiment som bruges i og omkring køkkenet er vokset med mere end 10 pct. og udgør dermed en stor andel af det gode år, siger Markus Ekewald, salgschef i Ikea Danmark, til Finans.dk.

LÆS OGSÅ: Imerco overtager Inspiration

Læs hele artiklen på Finans.dk


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD