Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Imerco fejrer butiksåbning med vild præmie

Foto: detailfolk.dkMonday den 23 May 2016 kl. 10:00 af: Lise Møller Schilder

Imerco fejrer butiksåbning med konkurrence, som giver den heldige vinder en særlig adgang til ny Imerco-butik. 

Der ligger allerede en Inspiration-butik og en Bahne-butik i Shoppingcentret Fisketovet i København. Det betyder dog ikke, at der ikke er plads til endnu en isenkræmmer. Derfor åbner Imerco en butik den 26. maj på Fisketorvet, og samme dag starter Imerco en helt særlig konkurrence.  

- Alle, som foretager et køb i en af Imercos butikker eller på imerco.dk torsdag den 26. maj 2016, deltager automatisk i konkurrencen om at tømme en Imerco butik på 151 sekunder, skriver Imerco i en pressemeddelelse.

Grunden til, at den heldige vinder får 151 sekunder, som svarer til 2,5 minutter, er, at butikken på Fisketovet er nummer 151 i Danmark. Det er også den Imerco-butik, som den heldige vinder får lov til at tømme. 

Imerco kunne tidligere i år fremvise et udmærket årsregnskab for 2015 med en omsætning på lidt over en milliard kroner og et overskud efter skat på næsten 43 millioner kroner. Et resultat, der var noget lavere end 2014-resultatet på 76 millioner kroner, men langt bedre end de røde tal, som kæden inkasserede i både 2013 og 2012.

LÆS OGSÅ: Efter svære år: Succesfulde Imerco sætter kurs mod børsenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD