Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Efter svære år: Succesfulde Imerco sætter kurs mod børsen

Foto: detailfolk.dkOm Imerco:

Imerco A/S er Danmarks største isenkramkæde med 150 butikker fordelt over hele landet og en årlig butiksomsætning inklusiv moms på ca. 1,4 mia. kr.

Derudover driver Imerco en af Danmarks største kundeklubber, Imerco+, med mere end 1 mio. medlemmer, samt 2 webshops, imerco.dk og imerco.se, der er i rivende udvikling.

Imerco blev etableret i 1928 og fyldte således 85 år i 2013. Imerco blev i 2007 omdannet til kapitalkæde.

I dag udmærker Imerco sig ved at være Danmarks førende butikskæde med det største udvalg af varer og brands inden for køkken og bord. Imercos mission er at give kunderne ’Appetit på livet’.

Imerco er et datterselskab i M. Goldschmidt Holding-koncernen.

Kilde: Imerco

Wednesday den 2 March 2016 kl. 10:04 - Kilde: Berlingske Business

Danmarks største isenkræmmer-kæde er i gang med et markant strategiskifte, som kan føre til en af få danske detailkæder på børsen.

Som detailfolk.dk skrev onsdag morgen, har Imerco A/S netop fremlagt et flot 2015-regnskab, som viser, at Danmarks største isenkræmmer-kæde lander et resultat før skat på 50 millioner kroner. Dermed er resultatet før skat forbedret med 76 millioner kroner over de seneste to år.

Nu skriver Berlingske Business, at Imerco har taget hul på et markant strategiskifte, der kan sende selskabet på børsen inden for fem år.

Selvom den nye Imerco-formand, Niels Heering, er noget tilbageholdende med oplysninger om at gå på børsen, understreger han dog, at den potentielle børsnotering af Imerco ligger nogle år ude i fremtiden.

- Imerco er jo et selskab, som mange danskere kender. Derfor kunne det være en interessant aktie på børsen, siger Niels Heering til Berlingske Business, som også har spurgt Imerco-formanden, om han tror, at Imerco kan blive en folkeaktie.

- Hvis vi går den vej, så tror vi, at det kunne blive en folkeaktie. Det er selvfølgelig også det, vi har i tankerne, når vi sidder og overvejer de forskellige muligheder, siger Niels Heering.

Imerco A/S, som er et datterselskab i M. Goldschmidt Holding-koncernen, har nu en egenkapital på 805 millioner kroner efter en stigning i pengebeholdningen på 41 millioner kroner efter et flot 2015-regnskab.

LÆS OGSÅ: Imerco i vækstrekord afslører ekspansionsplaner

Læs hele artiklen på Berlingske Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD