Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Imerco-ejer i karriereskift

Milliardæren Mikael Goldschmidt ejer blandt andet Imerco-kæden
Foto: PressefotoOm M. Goldschmidt Holding A/S:

Koncernen blev grundlagt i 1979 af Mikael Goldschmidt og beskæftiger i helt eller delvist kontrollerede datterselskaber over 1350 medarbejdere fordelt på 25 virksomheder, hovedsageligt i Danmark.

Koncernens samlede årsomsætning i helt eller delvist kontrollerede virksomheder udgør p.t. 1,6 milliarder kroner og egenkapitalen udgør over 2 milliarder kroner.

Koncernen investerer i tre hovedsegmenter: Ejendomme, værdipapirer og virksomheder.

Kilde: M. Goldschmidt Holding

Tuesday den 1 December 2015 kl. 09:16 af: Søren Duran Duus

Milliardæren Mikael Goldschmidt trækker sig som administrerende direktør for koncernen M. Goldschmidt Holding.

Den stenrige ejer af blandt andet Imerco-kæden, Mikael Goldschmidt, meddeler tirsdag, at han trækker sig som administrerende direktør for koncernen M. Goldschmidt Holding A/S, der investerer i ejendomme, værdipapirer og virksomheder.

- Jeg har i 37 år ledet koncernen og er meget stolt af, at det er lykkedes at opbygge en stor og velfungerende koncernen med hovedvægt på investeringer i fast ejendom og virksomheder med i dag 1.350 medarbejdere, siger Mikael Goldschmidt i en meddelelse.

- Jeg finder nu tiden rette til at påbegynde et velplanlagt og velovervejet generationsskifte med respekt for mit stærke ønske om fortsat involvering i koncernens købmandsmæssige forhold, uddyber Mikael Goldschmidt, der stiftede M. Goldschmidt Holding i 1979.

LÆS OGSÅ: Imerco i ny Kähler-kritik

LÆS OGSÅ: Sådan vendte Imerco Kähler-shitstorm til hitstorm

Mikael Goldschmidt skal nu være koncerndirektør med ansvar for de kommercielle aktiviteter. Samtidig udtræder han og 69-årige Jørgen Toftegaard som bestyrelsesmedlemmer i koncernens selskaber, mens advokat Niels Heering indtræder som ny bestyrelsesformand for koncernen.

M. Goldschmidt-koncernens egenkapital er på 2,3 milliarder kroner.

På Forbes’ årlige liste over Danmarks 40 rigeste figurerer ti personer og familier fra detailbranchen. Mikael Goldschmidt er ifølge det amerikanske erhvervsmagasin god for 2,137 milliarder kroner.

Se: Disse danske detailfolk er på Forbes’ rigmandslisteFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD