Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Kop & Kande investerer millioner for at konkurrere med Amazon

Peter Rønn, administrerende direktør, Kop & Kande a.m.b.a.
Monday den 12 March 2018 kl. 10:52 af: Lise Møller Schilder

Isenkræmmerkæden melder sig ud af indkøbsfællesskabet Group Nordic og investerer millioner for at konkurrere med Amazon.

Den frivillige isenkræmmerkæde Kop & Kande havde i lørdags generalforsamling. Her blev regnskabet for koncernen fremlagt. Og samtidig løftede den administrerede direktør, Peter Rønn, sløret for kædens fremtidsplaner. Det skriver Kop & Kande i en pressemeddelelse.

Det er blandt andet blevet besluttet, at Kop & Kande forlader Group Nordic. Group Nordic assisterer frivillige forretningskæder med indkøb, fakturering, økonomiservice, IT og uddannelse. Kop & Kande har dog valgt at stå på egne ben fra januar 2019, for at kunne imødekomme mange af de forandringer, som foregår i detailbranchen.

Vil rustes til fremtiden

- Vi har lagt en ambitiøs plan, der skal ruste os til kampen mod den globalisering, vi er en del af, og hvor vi kan se, at store aktører, som eksempelvis Amazon, bevæger sig tættere og tættere på det danske marked, siger adm. direktør Peter Rønn i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Det betyder helt konkret, at vi som en del af vores nye plan, træder ud af Group Nordic-samarbejdet fra 2019, og i stedet vil skabe nye rammer for den udviklingsrejse, vi er begyndt.

Investerer millioner i IT

Kop & Kande ønsker at kunne agere frit i forhold til it-løsninger og egenkapital.

- Vi investerer et større millionbeløb i fibernet og wi-fi for at sikre en solid sammensmeltning af on- og offline salget. Vi vil i det hele taget have stort fokus på at udvikle nye løsninger, der sikrer, at butikkerne kan koncentrere sig 100 procent om den gode og personlige kundeservice og dermed reducere den tid, der anvendes på administrative opgaver i forbindelse med salg i butikken eller på nettet, forklarer direktøren.

Ser man på regnskabet for koncernen, er der ikke meget forandring i forhold til sidste år. Årets omsætning er steget en smule til 499 millioner i 2017 i forhold til 487 millioner i 2016. Årets resultat er dog lavere end både 2016, 2015, og 2014. Det ender på 22,6 millioner kroner mod 24,2 millioner kroner i 2016.

Kop & Kande ejes af 96 selvstændige ejere af Kop & Kande-butikkerne i hele Danmark.

LÆS OGSÅ: Isenkræmmerkæde præsenterer milliard-omsætningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD