Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Isenkræmmerkæde opruster

Foto: detailfolk.dkThursday den 15 August 2013 kl. 11:32 af: Freja Thorbech

En stor dansk isenkræmmerkæde investerer nu massivt i en ny webshop og åbner og genplacerer samtidig flere fysiske butikker.

Imerco går nu aktivt ind i krigen på det danske isenkræmmermarked.

Kæden investerer nu i bedre butikker og ny webshop i forsøget på at udbygge positionen som Danmarks største isenkramkæde.

- I en tid, hvor online salg er stærkt stigende og forbrugerne har været presset af finanskrisen, er det altafgørende at kunne tilbyde det bedste fra to verdener. Hos Imerco mener vi, at det bedste er lokal tilstedeværelse, døgnåben webshop, eksklusive tilbud til loyale kunder og selvfølgelig uovertruffen kundeservice alle de steder. Vi mener med andre ord, at fremtidens detailbutik skal give kunderne det bedste fra online og butik, og vi investerer nu i begge dele, siger adm. direktør Frederik Brønnum i en udtalelse.

Vil give plads til gode oplevelser

Imerco regner med at kunne præsentere kædens nye webshop i løbet af foråret 2014. I mellemtiden arbejder kæden også med de fysiske butikker. I løbet af 2013 planlægger Imerco at forbedre beliggenheden på 10 butikker.

- Alle butikker bliver indrettet efter samme koncept, og kunderne vil i højere grad end tidligere opleve appetit på livet hos Imerco. Indretningen bliver med andre ord endnu mere inspirerende, og der er kommet mere plads til gode oplevelser, siger Frederik Brønnum.

Trodser dårligt regnskab

Tidligere på året fremlagde kæden et regnskab med røde tal på bundlinjen, men det var ikke nok til at afskrække adm. direktør Frederik Brønnum eller bestyrelsesformanden Mikael Goldschmidt, slog de dengang fast over for detailfolk.dk.

- Alt i alt er jeg er rimelig fortrøstningsfuld - også på den korte bane. På den lange bane har vi mange, gode muligheder, for vi er den bedst positionerede og kapitaliserede, landsdækkende kæde i branchen, sagde bestyrelsesformand Mikael Goldschmidt dengang til detailfolk.dk og forklarede, at regnskabet var påvirket af nogle engangsomkostninger i året der gik.

LÆS OGSÅ: Isenkræmmerkæde ser lyst på fremtiden

Og nu vælger kæden altså at investere massivt i en udvidelse.

- Vi ønsker at kunne servicere vores kunder bedst muligt. Uanset om det er i en af vores fysiske butikker, over telefonen eller digitalt. Fremtidens forbruger vil handle, der hvor de er, når de har lyst, siger Frederik Brønnum.

Imerco blev startet i 1928 og er i dag Danmarks største isenkræmmerkæde med mere end 150 butikker fordelt over hele landet og en årlig omsætning på over 1 milliard kroner. Kæden blev i 2007 omdannet til en kapitalkæde, da Mikael Goldschmidt købte sig ind med en ejerandel på i dag 83 procent.Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD