Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Isenkræmmers kundeklub runder en halv million medlemmer

Foto: detailfolk.dkTuesday den 11 September 2012 kl. 06:40 af: Freja Thorbech

En halv million danskere har meldt sig ind i Imercos kundeklub.

Det ser ud til, at danskerne er glade for Imerco.

I hvert fald har isenkræmmerkædens kundeklub i løbet af sommeren rundet 500.000 medlemmer, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Klubben Imerco+ blev lanceret i oktober sidste år og har på rekordtid passeret 500.000 medlemmer. Bonuspoint, eksklusive tilbud og konkurrencer er nogle af de fordele, som Imerco-kunderne får ud af medlemskabet.

– Imerco er bygget op omkring god service og de rigtige mærkevarer og nyheder til de rigtige priser. Og vi har været en del af gadebilledet i næsten alle danske byer gennem mere end 80 år. Den kombination giver os en tæt og god dialog med vores kunder. Derfor var det også naturligt for os at lave en kundeklub, hvor vores loyale kunder får ekstra fordele, siger adm. direktør i Imerco Villy Gravengaard i pressemeddelelsen.

Succes overrasker

Alligevel er den store succes kommet bag på ledelsen i Imerco.

– Vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at det skulle gå så hurtigt. Vi åbnede Imerco+ i efteråret 2011, og allerede nu har vi en af Danmarks absolut største kundeklubber. Vores kunder har i den grad taget godt imod klubben, siger direktøren.

Imerco er Danmarks største butikskæde med udstyr til køkken og bord. Kæden har 151 butikker fordelt over hele landet samt webshoppen, imerco.dk.Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD