Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Aldi finder en rutineret detailprofil til fri direktørpost

Foto: Aldi.dkWednesday den 24 June 2020 kl. 10:28 af: Kristian Holgersen

Discountkæden Aldi har endelig fået genbesat en direktørpost, der fik en lidt snublende start ved oprettelsen sidste år.

Endelig kan Aldi præsentere en ny ejendoms- og udviklingsdirektør i Danmark.

Da stillingen blev oprettet i slutningen af 2019, var det med Lars Winther i stolen - men han måtte allerede forlade discountkæden efter tre uger af personlige årsager.

Godt seks måneder efter er der nu fundet en afløser i form af Rene Friis Nielsen. Han ser frem til at blive en central del af discountkædens revitalisering, skriver hovedpersonen selv i et opslag på LinkedIn.

- Det betyder blandt andet, at der skal investeres massivt i nye butikker samt flytninger eller ombygninger af eksisterende butikker. Så endelig giv lyd fra jer, hvis I har gode ideer/projekter, der kan hjælpe os i den retning, skriver han i sin opdatering.

Rene Friis Nielsen kan trække på mange års ansættelser i detailbranchen. Tidligere har han både været hos Lidl, Coop Ejendomme og Dansk Supermarked Gruppen (nu Salling Group). Siden 2019 har han været udviklingsdirektør for HusCompagniet.

Efter flere års krise på det danske marked er Aldi nu i gang med en gennemgribende transformationsproces, som inkluderer flytninger og moderniseringer af den eksisterende del af kæden og planer om at åbne 60 helt nye butikker.

I den forbindelse har Aldi over flere gange fået tilført ekstra kapital fra de tyske ejere.

LÆS OGSÅ: Tidligere Aldi-direktør skifter bane i detailbranchenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD