Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Kæde af babybutikker starter elevuddannelse

Foto: BabySamFredag den 25 maj 2018 kl. 11:25 af: Kristian Holgersen

Til august starter en ny elevuddannelse med fokus på baby-branchen. Det vil skabe nye specialister, mener uddannelsesleder.

Fremover bliver det muligt at tage en helt ny uddannelse inden for baby-branchen. Det skriver BabySam i en pressemeddelelse.

Uddannelsen bliver til i et samarbejde med Odder Handelsfagskole og starter til august. Ifølge HR-partner i BabySam, Mette Vestergaard, gælder det om at tilbyde noget helt særligt, fordi kampen om de studerende er så hård.

- Vi ønsker at tage et endnu større ansvar for at sikre et højt fagligt niveau og få endnu flere til at vælge en detailhandelsuddannelse. Vores nye elevuddannelse skal være startskuddet til en karriere som butikschef, indkøber eller rådgiver i vores butikker, siger hun.

Uddannelsen bliver gennemført med undervisere fra fagskolen og specialister inden for børneudvikling. Oveni kommer træning fra leverandører og kædens egne produktspecialister.

- Med BabySams fokus på elevuddannelsen har vi nu mulighed for at tilrettelægge og specialisere uddannelsen, så den bliver endnu mere målrettet babybranchen. Gennem en årrække har vi haft BabySams elever, og nu kan vi stille endnu skarpere på målgruppen, siger Rasmus Gundelach, uddannelsesleder på Handelsfagskolen.

- Der er ikke tvivl om, at det løft BabySam, i samarbejde med Handelsfagskolen, vil give uddannelsen, samtidig med et øget fokus på muligheden for akademifag, vil skabe en ny række af unge specialister inden for babybranchen, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Babysam har for alvor rystet krisen af sigFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD