Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Erfaren herre fra detailbranchen ny topchef i Babysam

Kenneth W. Nørgaard er fra 1. september administrerende direktør for Babysam A/S
Foto: BabysamOm Paris Private Equity

Polaris Private Equity er en dansk kapitalfond, som investerer i veletablerede mindre og mellemstore virksomheder i Danmark og Sverige. Virksomhederne skal have et godt udviklingspotentiale og en omsætning på typisk 200 til 1.500 millioner kroner.

Monday den 24 August 2015 kl. 06:10 af: Søren Duran Duus

Den nye administrerende direktør er 'med sin indgående detailerfaring den helt rigtige til at fortsætte denne succesfulde kurs', lyder det fra Babysams bestyrelse.

Kenneth W. Nørgaard er fra 1. september blevet udnævnt til administrerende direktør for Babysam A/S.

Kenneth W. Nørgaard er i dag HR-direktør i Babysam og har en lang rækker af erfaring i detailbranchen fra blandt andet Ikea, Hamleys og Magasin. Kenneth Nørgaard erstatter Jeanette Aaen, der har fået nyt job uden for koncernen.

- Babysam er under ledelse af Jeanette Aaen udviklet til en rigtig omnichannel retailer med en stærk markedsleder-position. Kenneth W. Nørgaard er med sin indgående detailerfaring den helt rigtige til at fortsætte denne succesfulde kurs, siger formanden for Babysams bestyrelse, Sanna Suvanto-Harsaae.

LÆS OGSÅ: Ejere øjner profit på køb af kriseramt babykæde

Igennem turnaround

Den nye administrerende direktør for Babysam løfter lidt af sløret for, hvad han vil arbejde for, når han tager over i næste uge.

- Vi har en solid platform til at fortsætte en profitabel vækst i både fysiske butikker såvel som online, siger Kenneth W. Nørgaard.

Bestyrelsen i Babysam vil gerne takke Jeanette Aaen for hendes hårde arbejde i forbindelse med Babysams turnaround samt med at etablere Babysam som markedsleder.

Tilbage i februar skrev Børsen, at syv år efter købet af Babysam-kæden øjner ejerne i kapitalfonden Polaris nu gode muligheder fremadrettet.

Babysam indgår i koncernen Basa Holding, der først på året fremviste et regnskab med et driftsoverskud på 650.000 kroner ud af en omsætning på 366 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Babykæde i bedringFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD