Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Ejere øjner profit på køb af kriseramt babykæde

Foto: BabySamTirsdag den 17 februar 2015 kl. 10:50 - Kilde: Børsen

Bl.a. et stigende fødselstal kan være med til at gøre det dyre opkøb af Babysam-kæden lige inden finanskrisen til en god handel for ejerne.

Syv år efter købet af Babysam-kæden øjner ejerne i kapitalfonden Polaris nu gode muligheder fremadrettet, skriver Børsen.

Babysam indgår i koncernen Basa Holding, der netop har aflagt et regnskab med et driftsoverskud på 650.000 kroner ud af en omsætning på 366 millioner kroner.

Polaris Private Equity købte sammen med britisk-hollandske AAC Capital Partners i 2008 majoriteten af Babysam. Men finanskrisen kom på tværs og en vision om at samle de 30 butikker fra den frivillige kæde til en kapitalkæde med op til 120 butikker måtte droppes, ligesom store mængder kapital måtte tilføres. På bagrund af det seneste regnskab begynder kapitalfonden at tro på, at kæden kan blive en nogenlunde case, siger direktør Jan Johan Kühl til Børsen. Det skyldes blandt andet, at fødselstallet igen er stigende efter krisen.

Vil være mere aggressiv fremadrettet

Adm. direktør i Babysam siden 2010 Jeanette Aaen siger til Børsen, at kæden, der nu består af 28 butikker og en netbutik, fremadrettet vil være mere aggressiv i markedet. Kæden har netop overtaget en konkurrerende butik i Herning, og man vil fremadrettet kigge efter lignende muligheder. Samtidig investerer man massivt i de eksisterende butikker og har flyttet nogle af dem til nye og bedre lokaler.

LÆS OGSÅ: Babykæde i bedring

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD