Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Ikea-grundlægger taber millioner på babyudstyr

Ikea-stifter Ingvar Kamprad satte penge i babyudstyrskæden Barnes Hus i håbet om at skabe en ledende nordisk aktør på markedet.
Foto: detailfolk.dkWednesday den 21 August 2013 kl. 11:15 - Kilde: e24.no

Ikea-stifter Ingvar Kamprads norske babyudstyrs kæde Barnes Hus har tabt millioner og måtte lukke alle butikker i Sverige.

Det har ikke været den bedste forretning for Ikea-grundlægger Ingvar Kamprad at sætte penge i den norske babyudstyrskæde Barnas Hus.

Tal, som netmediet e24.no har fået aktindsigt i, viser, at kæden sidste år havde et underskud på 310 millioner norske kroner. Året før tabte kæden 193 millioner norske kroner.

Det er forkerte satsninger og en fejlslagen strategi, der er skyld i de store tab, fortæller økonomidirektør Nina Ulvnes til e24.no.

Det er især på det svenske marked, at kæden har haft problemer. Derfor lukkede man sidste år alle de svenske butikker, og det er noget, der har sat sit præg på regnskabet i form af nedskrivninger og tab.

Nina Ulvnes siger til e24.no, at man blandt andet ikke har været opmærksom nok på forskellen i de svenske og norske forbrugeres indkøbsvaner.

Ikeas investeringsfond Alipes ejer den største andel af Barnes Hus, mens skibsredderfamilien Dyvi ejer en mindre del.

LÆS OGSÅ: Verdens største katalog på vej i postkassen

Læs hele artiklen på e24.no


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD