Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Indehaverne af landets ældste legetøjsbutik siger stop

Arkivfoto: Colourbox
Friday den 21 August 2020 kl. 09:30 - Kilde: Sjællandske Medier

En legetøjsbutik, der havde første åbningsdag i mellemkrigstiden, står til at forsvinde helt fra årsskiftet. Alt skal afvikles.

Tilbage i det herrens år 1925 åbnede William Geppel en legetøjsbutik i Nykøbing Sjælland, og den eksisterer stadig 95 år efter.

Men dagene er efterhånden talte. De to nuværende ejere af Geppels Legetøj - Lars Nybjerg og Karina Dyvekær - har nemlig ikke tænkt sig at køre forretningen videre efter nytår, skriver Sn.dk.

Virksomhedens anden butik i Asnæs lukker allerede i december, mens netbutikken også lukker, hvis der ikke bliver fundet en køber. Alle dele af forretningen giver ellers pæne overskud - det er bare for tidskrævende for indehaverne at holde i gang.

Lars og Karina Nybjerg, som blot er anden generation af ejere i butikken, blev en del af legetøjsbranchen ved lidt af et tilfælde. Karina Dyvekær ville i 1993 købe bygningerne, hvor Geppels Legetøj lå, men...

- Betingelsen for overtagelsen af bygningerne var, at Geppels Legetøj skulle fortsætte og da Karina Dyvekær var uddannet butiksassistent i Magasin og havde stor erfaring inden for detailhandel – var der ingen tvivl i hendes sind, fremgår det af legetøjsbutikkens hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Legetøjsbutik på nettet går internationalt efter succesfuldt forår

Læs hele artiklen på Sjællandske Medier


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD