Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Hårdt presset Illum genåbner næste etape i renovering

Nu inviterer Illum til Grand Opening i forbindelse med endt renovering af stormagasinets øverste etage, kaldet ’Illum Rooftop’
Foto: IllumOnsdag den 27 april 2016 kl. 15:12 af: Søren Duran Duus

Med en Grand Opening over tre dage i denne uge er det københavnske stormagasin klar til at indvie endnu et renoveret område.

Selvom timingen måske ikke er den bedste ovenpå det nye 2015-årsregnskab, som i denne uge har vist et dundrende underskud, er der lagt op til festligheder, når Illum torsdag, fredag og lørdag i denne uge inviterer til Grand Opening i forbindelse med endt renovering af stormagasinets øverste etage, kaldet ’Illum Rooftop’.

Således genåbner etagen med masser af smagsoplevelser, lyder det fristende fra Illum.

Det københavnske stormagasin på Strøget kom ud af 2015 med et underskud på 67,9 millioner kroner. Til sammenligning var underskuddet på 13,0 millioner kroner i 2014, mens underskuddet i 2013 var på 1,1 millioner kroner.

Illum lægger i sit nye årsregnskab heller ikke skjul på, at situationen er tilspidset, eftersom Illum-ejer, italienske La Rinascente, har været nødt til at garantere for stormagasinets fremtid.

LÆS OGSÅ: Illum styrtbløder midt i kæmpe renovering

Renovering indtil 2018

I november genåbnede Illum officielt sin eksklusive 2. etage med mode og sko til kvinder som led i renoveringen, der startede i 2013. Ombygningen begyndte, da La Rinascente i 2013 købte stormagasinet for at ’løfte det op til det næste niveau ved at give Illum et mere luksuriøst, internationalt strejf'.

Alene i 2015 brugte Illum næsten 150 millioner kroner på renovering. En renovering og relancering, som fortsætter indtil 2018.

LÆS OGSÅ: Brandingekspert: Illum siger farvel til en stribe almindelige kunderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD