Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Illum: Vi skal være en international succes

Foto: PR/IllumMandag den 16 november 2015 kl. 15:12 - Kilde: Fashion Forum

Ifølge merchandising- og indkøbschef i La Rinascente, der ejer Illum, er der ikke noget, der taler imod, at det nye Illum bliver en international succes.

Torsdag den 12. november genåbnede det københavnske stormagasin Illum officielt sin eksklusive 2. etage med mode og sko til kvinder som led i en omfattende renovering.

I et interview med Fashion Forum fortæller La Rinascente-direktør Alberto Baldan, at han og ejeren af Illum siden 2013, italienske La Rinascente, har store forventninger til Illum.

For København er en langt vigtigere kulturel destination, end danskerne selv er klar over, lød det fra Alberto Baldan under åbningsarrangementet af Illums 2. sal, der er dedikeret til damemode.

- Moden er en del af den buzz, der er i byen. Udover i moden ser man det i designet og med maden. København har forholdsmæssigt flere Michelin-restauranter, end vi har i Milano og Rom til sammen. Det er unikt, og vi vil gerne være med i København og byens evne til at tiltrække folk udefra, siger Alberto Baldan til Fashion Forum.

LÆS OGSÅ: Illum genåbner eksklusiv etage

Store forhåbninger

Også Monica Marsilli, der er merchandising- og indkøbschef i La Rinascente, fortæller, at de italienske luksus-connoisseurs længe har haft et anerkendende blik på København som mode- og shoppingdestination.

- Allerede inden vi købte Illum, kom vi jævnligt i København, fordi det er sådan en levende scene. København er et knudepunkt for Skandinavien, og der er ikke noget, der taler imod, at det nye Illum skulle blive andet end en international succes, siger Monica Marsilli til Fashion Forum.

La Rinascente har over 150 års erfaring med at drive stormagasin og påskønner det brand Illum, som blev stiftet i 1891, har. Derfor har den italienske ejer ingen planer om at ændre Illums brand.

Illums ombygning og relancering forventes endelig færdig i 2017. 

LÆS OGSÅ: Garvet detailprofil ny topchef i Illum

Læs hele artiklen på Fashion Forum


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD