Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Godkendt: Synoptik overtager en konkurrerende kæde

Foto: detailfolk.dkTuesday den 5 July 2022 kl. 09:55 af: Kristian Holgersen

En brillekæde bestående af 100 butikker får Synoptik som ejer. De svenske myndigheder har netop godkendt den store handel.

Brillekæden Synoptik kan nu overtage ejerskabet af konkurrenten SmartEyes. Det sikrer en godkendelse fra de svenske myndigheder.

Handlen er en af de store. SmartEyes, som blev stiftet i 2007, er den femte største optikerkæde i Skandinavien med en årlig omsætning på 724 millioner kroner.

De fleste af SmartEyes’ butikker ligger i hjemlandet Sverige, men kæden har også 18 butikker i Danmark og 11 på de tyske marked, fremgår det af en pressemeddelelse, hvor det endelige ejerskifte bliver offentliggjort.

- Vi anskaffer os Smarteyes, fordi de har et attraktivt og stærkt koncept, et godt butiksnetværk og dygtige medarbejdere, siger Roland Olsson, adm. direktør for Synoptik i Sverige.

Trods opkøbet er det ikke planen at gøre SmartEyes-butikkerne til en del af Synoptik. Kæden fortsætter som en selvstændig forretning, som gerne skulle åbne endnu flere butikker i den kommende tid.

- Smarteyes' lav- til mellemprisprofil supplerer Synoptiks positionering godt og betyder, at vi nu har to stærke og differentierede tilbud, siger Roland Olsson.

Synoptik har 140 butikker i Sverige og lidt over 100 i Danmark. Ejerskabet ligger hos Synoptik-Fonden og GrandVision.

LÆS OGSÅ: Enorm influencer slår pjalterne sammen med dansk brillemærkeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD