Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Føtex starter netsupermarked

Foto: detailfolk.dkMonday den 2 January 2017 kl. 09:46 - Kilde: Business

Nu træder Føtex også ind på online-markedet for dagligvarer. Netbutikken kommer til at hedde Føtex Dagligvarer.

I 2015 opkøbte Dansk Supermarked Iposen.dk, som lige nu bringer mad ud til folk, som ikke selv har mulighed for at handle ind i de fysiske supermarkeder.

Men nu ændrer Iposen.dk navn til Føtex Dagligvarer. Det skriver Iposen.dk på hjemmesiden. Indtil videre har Dansk Supermarked ellers kun handlet med varer på nettet via Wupti.dk og Bilka.dk, skriver Business.

Det er da også en hård del af branchen at træde ind på. Den største spiller, Nemlig.com, viste for nylig et underskud på 60 millioner kroner. 

Business har forsøgt at få en kommentar fra Dansk Supermarkeds administrerende direktør, Per Bank, og direktør i Føtex, Thor Jørgensen, men uden held.

Avisen kunne til gengæld godt få en kommentar fra Moonis Kamil, der har stiftet Iposen.dk og stadig er chef i virksomheden.

- Siden Dansk Supermarked i 2015 opkøbte Iposen.dk, er alle de dagligvarer, som vi leverer til virksomheder, kommunalt visiterede borger og institutioner, plukket fra Føtex-varehuse, derfor har vi valgt at ændre navnet for ikke at forvirre kunderne, skriver Moonis Kamil i en mail til Business.

LÆS OGSÅ: Nemlig.com har fortsat stort underskud

Læs hele artiklen på Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD